Category

Novosti

Početak sezone 2019./2020.

By | Novosti

Dragi naši trenutni i budući članovi!

Nadamo se da ste napunili baterije i da ste spremni za još jednu sezonu u našem Studiju!
Ove godine donosimo vam čak 4 noviteta – 2 za odrasle i 2 za djecu o kojima ćete uskoro saznati detalje! 😉

No krenimo redom…

 

S veseljem vas obavještavamo da će sezona početi:

  • u utorak 3. rujna za odrasle
  • u ponedjeljak 9. rujna za djecu

 

Svi termini već postojećih programa ostaju isti, a informacije o prijavama za novu sezonu (za djecu i odrasle) dobit ćete vrlo brzo!

Broj mjesta u grupama/programima je ograničen zato nas pratite kako biste na vrijeme osigurali mjesto u željenom programu!

 

Do tada vas pozdravljaju motivirane i uzbuđene trenerice Studija Mima! 🙂

 

P.S. Naravno, kao i uvijek za sva pitanja stojimo na raspolaganju na e-mail pitanja@studio-mima.com ili mirna.trska0@gmail.com

DISNEY ZAVRŠNA PREDSTAVA STUDIJA MIMA

By | Novosti

S veseljem vas pozivamo na našu drugu završnu predstavu koja će se održati u utorak 11. lipnja 2019. godine u Kazalištu Trešnja s početkom u 19 sati!

Tema ovogodišnje završne predstave su Disney crtići, pa će vam se tako svaka grupa predstaviti plešući radnju jednog crtića. Crtići koje ćete moći vidjeti taj utorak su: 101 dalmatiner, Aladin, Pocahontas, Mulan i Mala sirena.

Osim crtića prikazati ćemo vam i natjecateljske koreografije koje su ove godine ostvarile odlične uspjehe i napunile police peharima i medaljama!

Ulaznice su u prodaji te ih možete kupiti svaki ponedjeljak i srijedu od 17 do 22 sata zaključno sa ponedjeljkom 10. lipnja ili u samom kazalištu pola sata prije početka predstave.

Cijene ulaznica su 40 kuna po osobi, a za djecu do 14. godina cijena ulaznice iznosi 20 kuna. Mala djeca koja sjede u krilu ne plaćaju ulaz! 🙂

U našem Studiju uzbuđenje svakim treningom raste, jer ove godine pripremili smo vam zaista veliku i posebnu predstavu!

VIDIMO SE! 🙂

 

Kliknite na sliku kako biste ju uvećali! ;)

REZULTATI NATJECANJA (nadopunjeno!)

By | Novosti

Od poslijednjeg natjecanja u Rijeci prošlo je dosta, ali za to vrijeme naše natjecateljice postigle su mnoge uspjehe! Pa krenimo redom:

16. ožujka nastupile smo na Susretima plesnih skupina u CZK Trešnjevka. Nažalost, ove godine nismo se plasirale na TREPS Festival, ali smo i dalje ponosni sa odrađenim nastupom 🙂

23. ožujka u akciji “Veliko proljetno čišćenje” u O.š. Ante Kovačića u Španskom osim natjecateljica nastupile su i redovne grupe (njih čak 5!) i time smo pridonijeli ovoj akciji povodom prikupljanja sredstava za nastavne materijele te škole, kao i sakupljanju donacija za teško bolesnu majku sa troje djece.

30. ožujka natjecali smo se na natjecanju “Budućnost u nama” u KUC Travno i tamo ostvarile odlične rezultate: TRIO – Spirit of Africa osvojio je prvo mjesto i PAR – Connection osvojio je 3. mjesto!

12. – 14. travnja bili smo u Sarajevu te smo osim turističkog obilaska Vrela Bosne i centra Sarajeva pod lokalnim vodstvom sudjelovali i na natjecanju Inter Dance Fest na kojem smo osvojile tri medalje: TRIO – Spirit of Africa 1. mjesto, PAR – Connection 2. mjesto i GRUPA – Criminal Case 3. mjesto! Vratili smo se iz Sarajeva puni iskustva i uspomena, a usput smo nešto i naučili!

10. i 11. svibnja: međunarodno natjecanje International Dance Open koje se održalo u Domu sportova. Rezultati: PAR – Connection 2. mjesto, TRIO – Spirit of Africa 2. mjesto, GRUPA – Criminal Case 1. mjesto!

25. i/ili 26. svibnja nastupili smo na reviji plesa 16. dani Silvije Hercigonje u Kazalištu Trešnja i odlično se zabavili!

2. lipnja bili smo na natjecanju Dance Challenge u sportskoj dvorani Srednje škole Jelkovec u Sesvetama na kojem su se osim tri natjecateljske grupe po prvi puta natjecale i 3 rekreativne! Svih 6 koreografija osvojilo je PRVO MJESTO, a osim toga osvojili smo i posebnu nagradu za najbolju scenografiju! BRAVO!

11. lipnja održati će se završna predstava tečaja suvremenog plesa u Kazalištu Trešnja s početkom u 19 sati na kojoj će svi polaznici pokazati na čemu su marljivo radili ovo polugodište! Već je ranije na našim društvenim mrežama spomenuto da je ovogodišnja tema završne predstave Disney crtići te se tome posebno veselimo! Karte su u prodaji, zato požurite! 😉 

 

Inter Dance Fest – Sarajevo 12. – 14. travanj 2019.

Promjena termina subotom!

By | Novosti

Drage naše trenutne i buduće vježbačice,

ovim putem vas obaviještavamo o TRAJNOJ promjerni termina treninga grupnih fitness programa subotom i to po slijedećem rasporedu:

 

LATINO FIT: 9:00 sati

POUND FIT: 10:00 sati

 

Prethodni termini više ne vrijede i sada su samo ovi aktivni do daljnjega!

Vidimo se! 🙂

Natjecanje Rijeka Dance Open

By | Novosti

Natjecanjem Rijeka Dance Open otvorili smo novu natjecateljsku sezonu!

Natjecanje se održalo u subotu, 23. veljače 2019. godine u Tower Centru Rijeka.

Ovogodišnje grupe natjecatelja koje su se natjecale na ovom, a budu i na mnogim idućim natjecanjima su bile ove, a osvojile su:

  • Par Juniori: Tara Novak i Lara Žalac sa koreografijom “Connection” – 2. mjesto
  • Trio Djeca: Ema Stanković, Laura Starčević i Miša Travnikar sa koreografijom “Spirit of Africa” – 1. mjesto
  • Grupa Juniori: Noelani Ban, Morana Ćuzela, Melani Majdak-Zebić i Anita Sabljak sa koreografijom Criminal Case – 1. mjesto

Čestitamo curama na odličnom nastupu!
Očekuje nas još puno natjecanja (u ožujku čak 2 natjecanja i jedan nastup) tako da pratite nas i držite “fige” našim natjecateljicama! 🙂

 

Zimski godišnji odmor

By | Novosti

Dragi članovi!

Obaviještavamo vas da povodom zimskih praznika Studio neće raditi u periodu od 24. prosinca do 8. siječnja!

Programi za odrasle počinju 8. siječnja 2019. u redovnim terminima, a suvremeni ples za djecu od 14. siječnja 2019. također u redovnim terminima!

Želimo vam ugodne blagdane, sretan Božić i uspješnu novu 2019. godinu!

Mima boce

By | Novosti

Postoji li bolje osvježenje za vrijeme treninga od vode iz Mima boce? 😀

Ova super cool bijela boca sa plavim čepom dostupna je za kupovinu svim našim trenutnim i budućim članovima!

Boce možete kupiti u Studiju od 8. siječnja 2019. po cijeni od 40 kuna!

 

Osvrt: Božićna predstava 19.12.2018.

By | Novosti

U srijedu 19. prosinca 2018. u O.š. Tituša Brezovačkog s početkom u 20 h održali smo božićnu predstavu polaznika suvremenog plesa i time završili ovo plesno polugodište.

Bilo je veselo sa puno smijeha, veselja i naravno najviše plesa! Gledalište je bilo puno, a publika je svaku točku podržala velikim pljeskom.

Svoje plesno znanje na ovoj predstavi pokazalo je 5 grupa plesača: predškolci i 4 grupe osnovnoškolaca, sveukupno 49 plesača.

Osim plesača i publike našu predstavu posjetio je Djed Mraz koji je uveselio djecu, osim svojom pojavom, i slatkišima.

Ove godine na predstavi smo odlučili pokrenuti akciju prikupljanja donacija za obitelj Rakić-Badovinac iz Kerestinca kojoj je izgorila kuća u požaru 17. prosinca. Hvala svima na dobrom srcu jer možemo sa ponosom reći da smo prikupili čak 2188 kuna za ovu obitelj!

 

Time smo završili ovo polugodište, a vidimo se ponovno od 14. siječnja u redovnim terminima!

? Mi iz Studija želimo vam sretan Božić i uspješnu novu 2019. godinu! ?

 

Božićna predstava 2018.

By | Novosti

S veseljem vas pozivamo na Božićnu predstavu suvremenog plesa koja će se održati:

19. prosinca 2018. godine u Osnovnoj školi Tituša Brezovačkog s početkom u 20 sati!

Očekuju vas:

  • Koreografije po grupama (predškolci + 4 grupe osnovne škole)
  • Zajedničke koreografije
  • Gost iznenađenja
  • Puno plesa, glazbe i veselja

Ulaznice možete kupiti u Studiju ponedjeljkom i srijedom od 17 do 22 sata po cijeni od 20 kuna! Djeca mlađa od 16 godina ne plaćaju ulaznicu. 🙂

 

Vidimo se! ?

 

Članske iskaznice!

By | Novosti

Za sve naše članove pripremili smo mali znak pažnje i zahvale što vježbaju sa nama, a to su personalizirane članske iskaznice!

Svi aktivni i upisani članovi mogu svoju iskaznicu preuzeti u Studiju u terminu treninga!

 

Hvala vam što vježbate sa nama! 🙂