O nama

Studio za ples i rekreaciju "Mima"

Studio za ples i rekreaciju ˝Mima˝ otvorila je Mirna Trška, 1. listopada 2017. godine uz pomoć svoje nezamjenjive obitelji.

Mirna Trška maturirala je 2013. godine u Školi suvremenog plesa Ane Maletić i Gimnaziji Lucijana Vranjanina u Zagrebu, a 2020. godine diplomirala je na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i time stekla akademski naziv magistra kineziologije u edukaciji i kineziološkoj rekreaciji. Uspješno je vodila od 2013. do 2017. godine tečaj suvremenog plesa za djecu što je bio glavni poticaj otvaranju vlastitog Studija.

Pleše od kad je čula prve tonove glazbe, a realizirala se i na europskim i svjetskim natjecanjima gdje je osvojila mnoge nagrade i priznanja u različitim kategorijama.

Ljubav prema djeci uvijek je postojala, a ona prema fitnesu i rekreaciji razvila se odabirom Kineziološkog fakulteta. Sada je ta ljubav dobila pravi smisao otvaranjem ovog Studija namijenjenog djeci, mladima i odraslima svih životnih dobi, spola i statusa. Ujedinili smo ples i rekreaciju u ovaj svenamjenski prostor prilagođen i opremljen za provođenje različitih vrsta aktivnosti.

Još nam samo nedostajete vi da zajedno ispunimo prostor smijehom, zabavom i glazbom!

Vidimo se!

Kontaktirajte nas