REZULTATI NATJECANJA (nadopunjeno!)

By 24. travnja 2019.Novosti

Od poslijednjeg natjecanja u Rijeci prošlo je dosta, ali za to vrijeme naše natjecateljice postigle su mnoge uspjehe! Pa krenimo redom:

16. ožujka nastupile smo na Susretima plesnih skupina u CZK Trešnjevka. Nažalost, ove godine nismo se plasirale na TREPS Festival, ali smo i dalje ponosni sa odrađenim nastupom 🙂

23. ožujka u akciji “Veliko proljetno čišćenje” u O.š. Ante Kovačića u Španskom osim natjecateljica nastupile su i redovne grupe (njih čak 5!) i time smo pridonijeli ovoj akciji povodom prikupljanja sredstava za nastavne materijele te škole, kao i sakupljanju donacija za teško bolesnu majku sa troje djece.

30. ožujka natjecali smo se na natjecanju “Budućnost u nama” u KUC Travno i tamo ostvarile odlične rezultate: TRIO – Spirit of Africa osvojio je prvo mjesto i PAR – Connection osvojio je 3. mjesto!

12. – 14. travnja bili smo u Sarajevu te smo osim turističkog obilaska Vrela Bosne i centra Sarajeva pod lokalnim vodstvom sudjelovali i na natjecanju Inter Dance Fest na kojem smo osvojile tri medalje: TRIO – Spirit of Africa 1. mjesto, PAR – Connection 2. mjesto i GRUPA – Criminal Case 3. mjesto! Vratili smo se iz Sarajeva puni iskustva i uspomena, a usput smo nešto i naučili!

10. i 11. svibnja: međunarodno natjecanje International Dance Open koje se održalo u Domu sportova. Rezultati: PAR – Connection 2. mjesto, TRIO – Spirit of Africa 2. mjesto, GRUPA – Criminal Case 1. mjesto!

25. i/ili 26. svibnja nastupili smo na reviji plesa 16. dani Silvije Hercigonje u Kazalištu Trešnja i odlično se zabavili!

2. lipnja bili smo na natjecanju Dance Challenge u sportskoj dvorani Srednje škole Jelkovec u Sesvetama na kojem su se osim tri natjecateljske grupe po prvi puta natjecale i 3 rekreativne! Svih 6 koreografija osvojilo je PRVO MJESTO, a osim toga osvojili smo i posebnu nagradu za najbolju scenografiju! BRAVO!

11. lipnja održati će se završna predstava tečaja suvremenog plesa u Kazalištu Trešnja s početkom u 19 sati na kojoj će svi polaznici pokazati na čemu su marljivo radili ovo polugodište! Već je ranije na našim društvenim mrežama spomenuto da je ovogodišnja tema završne predstave Disney crtići te se tome posebno veselimo! Karte su u prodaji, zato požurite! 😉 

 

Inter Dance Fest – Sarajevo 12. – 14. travanj 2019.