VAŽNE INFORMACIJE – Nastavak treninga suvremenog plesa

By 29. svibnja 2020.Novosti

Dragi naši plesači i njihovi roditelji,

s veseljem vas obavještavamo da s treninzima suvremenog plesa za djecu i mlade nastavljamo u utorak, 2. lipnja 2020. godine!

Treninzi se i dalje moraju provoditi u skladu s epidemiološkim preporukama, pa vas zbog toga molimo da se upoznate s uputama u nastavku.

 

MJERE KOJIH SE ČLANOVI STROGO MORAJU PRIDRŽAVATI:

  • NE dolaziti u Studio više od 10 minuta prije početka treninga!
  • Molimo roditelje da prilikom dolaska djece NE ULAZE s djecom u Studio ukoliko je to moguće te da ih na kraju treninga pričekaju ispred Studija!
  • Preporuča se, ukoliko je moguće, NE koristiti svlačionicu za presvlačenje nego na trening dolaziti odjeveni u odjeću za trening (mijenja se samo obuća). I dalje je moguće ostaviti stvari u svlačionici.
  • Obuću OBAVEZNO stavljati na predviđenu policu pored ulaza u svlačionicu! NE ulaziti u svlačionicu u cipelama!
  • Pri ulasku/izlasku iz Studija/dvorane OBAVEZNA je dezinfekcija ruku (u Studiju će biti postavljene boce s dezinficijensom)!
  • OBAVEZNO je nošenje ČISTIH papučica za vrijeme treninga!
  • Zadržavanje u svlačionici i prostorima Studija prije i poslije treninga svesti na minimum!
  • Treninzi će biti organizirani tako da djeca neće imati međusobni fizički kontakt i plesne suradnje, nego će sve izvoditi individualno.

 

MOLIMO VAS ZA RAZUMIJEVANJE U VEZI RASPOREDA TRENINGA!

Obzirom na vaše odgovore u anketi i broj prijavljenih složili smo raspored koji je trenutno jedina moguća opcija. Svjesni smo toga da neće svima odgovarati dobiveni termini, ali to je najviše što smo mogli organizirati u trenutnim uvjetima.

Molimo roditelje da nam svakako jave do ponedjeljka, 1. lipnja 2020. godine da li dijete nastavlja s treninzima u terminima koji su mu dodijeljeni!

Veselimo se nastavku treninga s našim plesačima i hvala vam na povjerenju koje ste nam ukazali! 🙂

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju!

Mirna Trška, voditeljica Studija za ples i rekreaciju Mima