Besplatan Online trening Pound fit-a održat će se u subotu 21. studenoga 2020. godine s početkom u 10 sati ujutro putem Zoom aplikacije.
Odradit će se kompletan trening Pound fit-a u trajanju od 45-50 minuta, a nakon toga svi sudionici moći će postaviti pitanja o programu i njegovoj provedbi.

Trening će održati Mirna Trška, voditeljica Studija za ples i rekreaciju Mima koja je licencirani trener Pound fit programa s aktivnim vođenjem grupa od 2017. godine.

Broj sudionika je neograničen, no kako se program provodi s posebnim palicama ograničen je broj sudionika kojima će biti omogućene palice tijekom ovog treninga. Ostatak sudionika može koristiti kuhače ili slične predmete koji mogu zamjeniti Pound palice. 🙂

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u besplatnom Online Pound fit treningu molimo Vas ispunite obrazac OVDJE, a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku! 🙂

Sve informacije o programu Pound fit možete pronaći OVDJE.

Možete nas kontaktirati putem e-maila pitanja.studiomima@gmail.com, mobitela 095/3945-939 ili putem društvenih mreža (Facebook, Instagram)