U skladu s novim mjerama, od subote, 28. studenog do ponedjeljka, 21. prosinca 2020. godine u Studiju se neće provoditi treninzi!

Nastavljamo u još jačem ritmu, ali putem Online treninga! Svi programi provode se Online: Latino fit, Pound fit, Pilates, Vježbanje za umirovljenike i Suvremeni ples za djecu!

Programi koji se provode isključivo putem snimke su LATINO FIT, POUND FIT i VJEŽBANJE ZA UMIROVLJENIKE.

Programi koji se provode isključivo uživo putem Zoom aplikacije: SUVREMENI PLES ZA DJECU.

Programi koji se provode i putem snimke i uživo putem Zoom aplikacije: PILATES.

VJEŽBANJE PUTEM SNIMKE:

Prednosti vježbanja putem snimke su da je broj treninga u tjednu neograničen, snimke su dostupne od 0 do 24 i ono najbolje – sami birate koji dan i u koje vrijeme ćete odraditi trening!

VJEŽBANJE UŽIVO (ZOOM APP)

Za one koji ipak vole vježbati uživo u realnom vremenu i s grupom ma makar virtualnim putem, Pilates uživo se provodi ponedjeljkom, srijedom i petkom u 19 h!

Treninzi za djecu provode se utorkom i četvrtkom po grupama također uživo putem Zoom aplikacije!

Sve informacije o Online treninzima možete pronaći OVDJE.

Za dodatna pitanja i informacije kontaktirajte nas putem društvenih mreža (Facebook: Studio za ples i rekreaciju Mima; Instagram: studio.mima), mobitela 095/3945-939 ili e-maila pitanja.studiomima@gmail.com

Vidimo se preko ekrana! 🙂

U nastavku možete pročitati neke preporuke Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) o tome kako ostatati aktivan za vrijeme trajanja pandemije COVID-19 i rada od kuće!